Menu

We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

Novosti

 • Poziv za učešće u istraživanju 15/10/2017

  Poštovane kolege, pozivamo vas da uzmete učešće u istraživanju koje sprovodi Saobraćajni fakultet uz podršku Fakulteta organizacionih nauka. Anketa je namenjena isključivo studentima osnovnih/master akademskih studija. Studenti koji popune anketu biće nagrađeni sa dodatnih 5 (pet) poena na I kolokvijumu iz predmeta Teorija verovatnoće (anketu naravno mogu popuniti i studenti koji ne slušaju TV u […]
 • Teorija verovatnoće – Raspored vežbi 02/10/2017

  Raspored vežbi iz predmeta Teorija verovatnoće možete preuzeti OVDE.
 • Ažurirane tabele raspodela 01/10/2017

  Tablice raspodela za predmete Laboratorije za Statistiku su ažurirane i možete ih preuzeti OVDE, a nalaze se i u dostupnoj literaturi na stranicama predmeta.
 • Teorija verovatnoće – modifikovana poglavlja iz knjige 30/09/2017

  Modifikovana poglavlja (prilagođena ispitnim pitanjima) iz kjnige “Osnove verovatnoće” možete preuzeti ovde: 4- Zakon velikih brojeva 7- Modeli raspodela Ovaj materijal je takođe dostupan u okviru literature za predmet Teorija verovatnoće
 • Statistika – tekstovi zadataka rađenih na vežbama 06/04/2017

  OVDE možete preuzeti tekstove zadataka koji su rađeni na vežbama iz Statistike (gradivo za prvi kolokvijum).
 • Teme završnih radova Laboratorije za statistiku 21/03/2017

  Predlog tema završnih radova Laboratorije za statistiku možete preuzeti OVDE. Mentori koje studenti mogu odabrati su: profesor dr Milica Bulajić, profesor dr Zoran Radojičić, docent dr Veljko Jeremić, docent dr Aleksandar Đoković i docent dr Marina Dobrota. Teme za završni rad mogu odabrati studenti svih smerova Fakulteta organizacionih nauka.
 • Statistika – Formule 01/03/2017

  Formule koje će se koristiti na Statistici možete preuzeti OVDE. Korišćenje odštampanih formula dozvoljeno je isključivo na prvom i drugom kolokvijumu.